Garantie

Maak een afspraak voor het onderhoud van je Ford wagen

Profiteer van de garantie op uw wagen

Bij Garage Johan streven we ernaar om u de beste tweedehandswagens aan te bieden en u te voorzien van een klantvriendelijke service. Als u ervoor kiest om een tweedehandswagen bij ons aan te kopen, kunt u er zeker van zijn dat we ons uiterste best doen om u een prachtige auto te leveren, met daarbij de nodige garantie en ondersteuning.

Ons team zorgt ervoor dat elke tweedehandswagen in uitstekende staat verkeert voordat deze wordt verkocht. We nemen grondige inspecties en controles uit om ervoor te zorgen dat de wagens van hoge kwaliteit zijn en klaar zijn om vele kilometers met u mee te rijden. Wij begrijpen dat de aankoop van een tweedehandswagen een belangrijke beslissing is, en daarom willen we u het vertrouwen geven dat u een betrouwbare auto koopt bij Garage Johan.

Naast het leveren van kwaliteitsvolle tweedehandswagens, bieden we ook een uitgebreide garantie aan voor extra gemoedsrust. Als er onverhoopt toch iets aan de wagen mankeert na de aankoop, kunt u rekenen op onze ondersteuning om eventuele problemen op te lossen. We streven ernaar om u een naadloze en zorgeloze rijervaring te bieden met uw nieuwe tweedehandswagen. 

Basisgarantie

Bij ons kan u rekenen op een uitstekende garantie op uw wagen, ongeacht of het om een herstelling of reparatie gaat als gevolg van een fabrieksfout. Deze garantie wordt geboden door iedere officiële Ford-dealer, waaronder wij als erkende dealer van Ford.

Als er een probleem optreedt met uw wagen als gevolg van een fabrieksfout, dan wordt dit zonder enige kosten voor u gerepareerd. Het maakt daarbij niet uit of de wagen binnen de garantieperiode van eigenaar is verwisseld. U kunt altijd rekenen op de ondersteuning van Garage Johan en genieten van de voordelen van de officiële Ford-garantie, zelfs als u de wagen heeft gekocht van een andere eigenaar.

Garantie op lakwerk

Wij bieden een uitgebreide basisgarantie op het lakwerk van uw wagen. Als er een probleem is met de lak als gevolg van een fabrieksfout, dan worden deze herstelwerkzaamheden volledig kosteloos voor de klant uitgevoerd. Dit geldt voor elke door Ford erkende carrosserie.

Onze samenwerking met Ford stelt ons in staat om de hoogste standaarden te hanteren als het gaat om de kwaliteit en garantie van uw wagen. We begrijpen hoe belangrijk het is om de originele staat en glans van de lak te behouden, en daarom zorgen we ervoor dat eventuele lakproblemen als gevolg van een fabrieksfout snel en professioneel worden verholpen. 

Als erkende carrosserie hebben we toegang tot de officiële lakgarantie van Ford, wat betekent dat u kunt vertrouwen op de expertise van onze gespecialiseerde technici om de lak van uw wagen weer in perfecte staat te herstellen. We streven ernaar om u de best mogelijke service te bieden en ervoor te zorgen dat uw wagen er weer als nieuw uitziet, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over extra kosten. 

Garantie op doorroesten

Tevens kan u hier ook rekenen op de tegen doorroesten van binnenuit voor het koetswerk van uw Ford, die kan variëren afhankelijk van het model, tot maar liefst twaalf jaar. Om aanspraak te blijven maken op deze garantie, is het belangrijk om het koetswerk en de lak van uw wagen regelmatig te laten controleren volgens de servicevoorschriften.

Wij staan voor u klaar om deze controles uit te voeren en ervoor te zorgen dat uw Ford in optimale staat blijft. Door het opvolgen van de servicevoorschriften en het regelmatig laten controleren van het koetswerk en de lak, behoudt u automatisch het recht op deze waardevolle garantie tegen doorroesten.

Het is belangrijk om uw wagen in topconditie te houden en de levensduur van het koetswerk te verlengen. Daarom zetten we ons in om ervoor te zorgen dat eventuele problemen met doorroesten tijdig worden opgemerkt en aangepakt, zodat u met een gerust hart kunt blijven genieten van uw Ford.

Ford Garage Johan

Of het nu gaat om het onderhouden of repareren van uw Ford wagen, bij Garage Johan kunt u terecht voor al uw behoeften.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 089 85 47 80
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0878.509.994

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

 [email protected]
Weg naar As 129 , 3660 Oudsbergen - Opglabbeek

Openingsuren

Ma
08u30-12u00 & 12u30-17u00
Di
08u30-12u00 & 12u30-17u00
Wo
08u30-12u00 & 12u30-17u00
Do
08u30-12u00 & 12u30-17u00
Vr
08u30-12u00 & 12u30-15u00
Za
Gesloten
Zo
Gesloten