Onderhoud

Maak een afspraak voor het onderhoud van je Ford wagen

Maak een afspraak voor de aankoop of grondig onderhoud van je Ford wagen

Bij Garage Johan zorgt het hoogopgeleide team van technici ervoor dat uw Ford altijd in topconditie blijft. Of het nu gaat om een routineonderhoud of een reparatie, u kunt met een gerust hart de weg op. In onze garage staat kwaliteit hoog in het vaandel, en daarom wordt er uitsluitend gewerkt met hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen. De ervaren mechaniciens kennen hun vak als geen ander en staan garant voor vakkundig en betrouwbaar werk aan uw wagen. Zo kunt u altijd rekenen op een veilige en zorgeloze rijervaring met uw Ford, wetende dat deze in de bekwame handen van Garage Johan is. 

Grondige onderhoudsbeurt

Het is van groot belang om uw Ford in optimale staat te houden, en dat kan gerealiseerd worden door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren. Bij de garage Johan in Oudsbergen kunt u terecht voor het juiste onderhoud van uw voertuig. Door het opvolgen van het advies van de garage en uw auto regelmatig te laten nakijken, kunt u er zeker van zijn dat uw wagen in goede handen is en dat eventuele problemen tijdig worden opgespoord en verholpen. Zo kunt u langer genieten van een veilige en betrouwbare rijervaring met uw geliefde Ford. Vertrouw op de expertise van onze garage en geef uw auto het onderhoud dat het verdient. 

Overige diensten

Bij Garage Johan begrijpen we het belang van regelmatig onderhoud voor uw Ford. Daarom raden we aan om niet alleen de aangegeven onderhoudsbeurten te volgen, maar ook een afspraak te maken voor extra nazicht wanneer dat nodig is. Bijvoorbeeld voordat u aan een lange reis begint of om uw wagen in perfecte staat te brengen voor de technische keuring. Door dit preventieve nazicht blijft uw Ford in optimale conditie en behoudt u een veilig rijcomfort. Onze professionele technici staan klaar om uw wagen grondig te controleren en eventuele problemen tijdig te verhelpen.

Naast het onderhoud kunt u bij Garage Johan ook rekenen op uitstekende herstellingen. Onze mechaniciens beschikken over de nodige kennis en ervaring om uw wagen volledig in orde te maken, ongeacht het type probleem. Of het nu gaat om mechanische reparaties, elektronische storingen of carrosserieherstellingen, wij zorgen ervoor dat uw Ford weer veilig en betrouwbaar de weg op kan.

Bij Garage Johan bieden we meer dan alleen onderhoud en herstellingen. Onze service omvat:

  • Product- en serviceaanbieding: Wij bieden een breed scala aan producten en diensten aan en een gevarieerd aanbod van betrouwbare tweedehandswagens. U vindt bij ons zeker een wagen die perfect past bij uw behoeften en budget.
  • Stipte dienstverlening: We begrijpen dat uw tijd kostbaar is en streven ernaar om altijd op tijd te werken volgens de afgesproken deadlines. Zo kunt u snel weer de weg op met uw wagen in topconditie.
  • Duidelijk afgesproken prijzen: Bij Garage Johan houden we van transparantie. Voorafgaand aan de werkzaamheden worden de kosten en prijzen duidelijk met u besproken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan bij het ontvangen van de factuur.
  • Toelichting bij het uitgevoerde werk en de factuur: Ons team staat altijd klaar om u een heldere toelichting te geven bij de uitgevoerde werkzaamheden en de bijbehorende factuur. Zo weet u precies wat er aan uw wagen is gedaan en waarvoor u betaalt. 

Extra diensten

Een van onze grootste troeven is ons gemakkelijke en klantvriendelijke vervoer- en pick-up service aan Ford-eigenaren die in de nabijgelegen gebieden OudsbergenAs en Maasmechelen wonen. Als een Ford-eigenaar naar onze garage komt voor onderhoud of reparatie en liever niet wil wachten, bieden wij de optie om hen naar huis te brengen. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om de wagen op te halen en na de servicebeurt weer terug te brengen. Dit bespaart onze klanten kostbare tijd en moeite, waardoor ze met gemak van onze diensten kunnen profiteren, zelfs als ze niet in de directe omgeving wonen.

Ford Garage Johan

Of het nu gaat om het onderhouden of repareren van uw Ford wagen, bij Garage Johan kunt u terecht voor al uw behoeften.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 089 85 47 80
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0878.509.994

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

 [email protected]
Weg naar As 129 , 3660 Oudsbergen - Opglabbeek

Openingsuren

Ma
08u30-12u00 & 12u30-17u00
Di
08u30-12u00 & 12u30-17u00
Wo
08u30-12u00 & 12u30-17u00
Do
08u30-12u00 & 12u30-17u00
Vr
08u30-12u00 & 12u30-15u00
Za
Gesloten
Zo
Gesloten